Menu

Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Prodavnica

   Dodaci ventilatora za kupatila

   08.12.2021


   Postoje dodaci za ventilator koji poboljšavaju njegov rad. Tu spadaju klapna i detektori. Klapna sprečava prodor neželjenog vazduha,

   a detektori vlage i pokreta automatizuju rad ventilatora. Cilj dodataka je da ventilator eliminiše loš a obezbedi svež vazduh uvek na vreme.

   Adekvatna oprema i dodaci za ventilator garantuju:

   • uklanjanje vlage,

   • neprijatnih mirisa,

   • očuvanje kupatilskog nameštaja.

     

   Ventilator sa klapnom osigurava da vazduh struji samo u jednom smeru. Sprečava ulazak hladnog vazduha i insekata.

   Kada je ventilator uključen, klapna ne utiče na protok vazduha.
   Kada je ventilator isključen, klapna se zatvara kako bi sprečila prodor neprijatnih mirisa i čestica iz ventilacionog otvora.


    

   Ventilator za kupatilo sa senzorom se aktivira tako što detektuje pokret. Onda se ventilator automatski uključuje i radi onoliko na koliko ste podesili tajmer.

   Senzor pokreta je sakriven u telo ventilatora i ne narušava izgled ventilatora. Mikrowave senzor omogućava paljenje ventilatora prilikom ulaska u prostoriju.

   Ventilatore za kupatilo možete paliti I gasiti na on/off dugme ili na paralelnoj konekciji na svetlu. Ventilator može raditi u određenom intervalu

   I posle njegovog ručnog isključenja. Termalna zaštita motora štiti od pregrevanja ventilatora. Ventilatori za kupatila su specijalnog dizajna sa mnogo kombinacija boja.

    

   Ventilator za kupatilo sa tajmerom automatizuje ventilator. Tajmerom podešavate vremenski period rada ventilatora.

   Higro-tajmerom (senzorom vlage) zadajete vreme rada ventilatora tako što podesite na kom nivou vlažnosti će se uključiti ventilator.Ventilator za kupatilo

    

    

   Mehanička ventilacija vam osigurava udobnost svežom količinom vazduha. Imate benefit što ne morate da otvarate prozore.

   Sprečavate hlađenje prostorije zimi a ulazak insekata leti. Ventilacija se sastoji od nekoliko jedinica raspoređenih po različitim prostorijama.

   Zahvaljujuči ventilatoru, svež vazduh ulazi u prostorije a izvlači loše supstance u vazduhu.

   Ventilatori za kupatilo su izuzetno važni kako bi ste održali higijenu u vašem kupatilu. Naročito su bitni kod kupatila bez prozora ili sa ograničenom ventilacijom.

   Kupatilski ventilatori ne samo da uklanjaju paru već sprečavaju najčešće posledice vlage: kondenzaciju, plesni, bakterije i neugodne mirise. Moderni ventilatori lako rešavaju takve probleme, bez mnogo muke.

    

    

   Nemojte da dozvolite da vam vlaga smanji hidroizolaciju kupatila. Kvalitetan ventilator za wc može biti važan činilac.

   Obezbeđuje najvišu moguću zaštitu protiv spoljašnjih uticaja kao što je vlaga. Prednja strana ventilatora se može lako skinuti I očistiti I oprati.

   Zahvaljujući motoru, proizvodi minimalni nivo zvuka. Veoma laku instalaciju omogućuju žabice. Oprema može biti instalirana vertikalno ili horizontalno na zid,

   plafon ili prozor. Ventilatori su kompatibilni sa svakim tipom creva ili mestom ugradnje zahvaljujući modelima sa različitim dimenzijama fi100, fi120, fi 150mm.

   Ventilatori poseduju IPX4 zaštitu od prskanja vode.

   Najnoviji blogovi

   PVC cevi 09.08.2022
   LED plafonjera 02.08.2022