Menu

Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Prodavnica

   Kvalitetni MTG kablovi domaće proizvodnje

   19.10.2021


   Mak trade group nudi značajnu vrednost proizvođačima bele tehnike I partnerima iz elektro industrije. Naši klijenti MTG priključne kablove koriste za različite električne uređaje kao I za izradu produžnih kablova. Mak trade konfekcionira kablove po narudžbini prema zahtevima I potrebama klijenata.

    

   Zahvaljujući stručnim zaposlenima I mašinama, vodimo brigu o standardu priključnih kablova.

   Mašine poseduju alate koje mogu da naprave proizvode koji odgovaraju najvišim zahtevima tržišta. Pridržavamo se propisa o bezbednosti radnika i upravljanja mašinama.

    

   Za bezbednost doma

    

   Sedamdeset miliona domova u Evropi nema bezbedne električne instalacije. A elektronski uređaji su osetljivi na promene u snabdevanju električnom energijom. Pravilno uređene električne instalacije, dobro odabrana instalaciona oprema I kablovi za napajanje uređaja daju bezbednost. Time dobijate bezbednost ljudi, zatim zaštitu elektronske opreme I na kraju zaštite doma.

    

   Šta je kvalitetan priključni kabl?

   Jedino kvalitetan kabl vam pruža bezbednost. Kabl treba da ima debelu Izolaciju I plašt, zatim dobro uliven nerastavni utikač.

   Izdvajamo priključni kabl pod oznakom HO5VV-F 3x2,5mm². Još ćete ga naći pod nazivom PP/J 3x2,5. Poseduje izolaciju I plašt od PVC-a I zaštitni provodnik žuto-zelene boje. Najčešće se koristi za priključenje prenosnih potrošača. Na primer, šporet, TA peć, grejalica, mašine za pranje veša….

    

   Naredni kabl je HO5RR-FF 5x2, 5mm². Trofazni kabl je petožilni crni kabl sa bakarnim provodnicima preseka I 2,5mm². Koristi se za uređaje sa većom snagom

    

   MTG priključni kablovi se sastoje od nerastavnih dvopolnih ili tropolnih utikača sa uzemljenjem a na krajevima provodnika su postavljene neizolovane mesingane hilzne.

    

    

   Za dalju montažu priključnog kabla je važno njegovo maksimalno opterećenje. Na primer, kabl PP/J 3x2,5 je namenjen za jednofaznu strujnu priključnicu čiji napon ne sme prelaziti 250V. A trofazni kabl 5x2,5 može se spojiti sa sklopkama koje imaju napon do 440V.

    

    

   Proizvodi Mak trade su zastupljeni na domaćem tržištu u ponudi najboljih online platformi kao i vodećih kompanija u oblasti elektromaterijala. Mak trade ima i svoj online shop za veleprodaju i maloprodaju.

   https://www.maktrade.rs/shop/0/01/06/177

   Najnoviji blogovi

   PVC cevi 09.08.2022
   LED plafonjera 02.08.2022