Menu

Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

    Prodavnica

      Nadgradni ramovi za LED panele

      08.10.2021


      Ako treba da od ugradnog led panela napravite da bude nadgradni, onda vam je samo potreban ram. Ramovi imaju dimenzije koje prate dimenzije led panela. Ram ima tri dimenzije, širinu, dužinu i visinu. Kvadratnog i pravougaonog su oblika. Proizvode se u sledećim dimenzijama:


       

      • 300x300

      • 600x300

      • 600x600

      • 1200x300

      • 1200x600

      Visina ramova je 45, 50 i 58, 4 mm.


       

      Kako da montiram nadgradni led panel

      Jednostavno rešenje za ugradnju led panela većih dimenzija omogućavaju NADGRADNI RAMOVI. Nadgradni ram se sklapa bez ikakvog alata samo na klik sistem. Ramovi se vijcima spoje sa površinom. A panel odgovarajućih dimenzija bez alata samo ubacite u ram.. Možete i da zamenite drajver ili novi panel a da ostavite postojeći ram. Instalacija se lako demontira, što je čini mobilnom. Može se ugraditi na gips, beton ili drvo. Zbog lakšeg transporta, ram vam dolazi u pakovanju rastavljen na četiri dela i lako se sklapa.

      Materijal ramova

      Izradjeni od aluminijuma ili plastike i oni daju laganu i čvrstu konstrukciju. Aluminijum je lak a čvrst materijal i otporan na koroziju.

      Led paneli sa nadgradnim ramovima su trend u montaži. U odnosu na svetiljke sa rasterom, lepše izgledaju i manje su upadljiviji.

      Gde se koriste

      Uveliko nadgradni ramovi i led paneli se nalaze na plafonima školskih ustanova, šoping molova, supermarketa, bolnica, garaža, kancelarija i drugih poslovnih prostorija.

      Pogledajte našu ponudu ramova za led panele na online shopu.

      https://www.maktrade.rs/shop/0/03/02

      Najnoviji blogovi

      PVC cevi 09.08.2022
      LED plafonjera 02.08.2022