Menu

Ova web-stranica koristi kolačiće.
Kolačiće upotrebljavamo kako bismo sačuvali status vaše korpe i listu pregledanih proizvoda.
Nastavkom korišćenja naših internet stranica vi prihvatate našu upotrebu kolačića.

Saznajte više

  Prodavnica

   Kablovske motalice domaće proizvodnje

   19.08.2021

    

   Kablovske motalice pod brendom Mak Trade proizvode se u Srbiji i odlikuje ih visoki kvalitet i otpornost. Prilagođene su svim korisnicima i prikladne su za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvima. Takođe, garantuju sigurnost pri težim uslovima rada: u industriji, građevinarstvu, brodogradnji i trgovini. Namenjene su za priključivanje proizvoda u korišćenju zahtevnih i srednje zahtevnih uređaja kao što su ručni električni alati, kosilice za travu, električni uređaji i alati u građevinarstvu. Odnosno, oni aparati koji nisu u mogućnosti da se priključe na postojeću mrežu zbog udaljenosti izvora električne energije.


    

   Visok kvalitet i ergonomija kablovskih motalica domaće proizvodnje pružaju sigurnost i mobilnost prilikom upotrebe. Prilikom upotrebe motalice, potrebno je odmotati celu dužinu kabla kako bi se omogućio nesmetan rad priključnih uredjaja i dug radni vek motalice i kabla.

   Motalice poseduju karakteristike zaštite po internacionalnom standardu IP20, IP44 i IP67. U zavisnosti od težine radnih uslova, odabraćete motalicu sa odgovarajućom IP zaštitom.

   produžni kabl sa motalicom

   Elementi kablovskih motalica

   Motalice poseduju postolje i nosač lakši prenos, a ima i modela sa kolicima i točkovima kako bi lakše nosili kabal i do dužine 100 metara. Motalice poseduju različite preseke kablova: 3Gx1,50, 3Gx2,5, 5Gx1, 5 i 5Gx2,50. Imaju ugrađeni termoprekidač da spreči preopterećenje.

   Motalice imaju od dve do četiri različite priključnice koje su integrisane u bubnju. Bubanj motalice može biti metalni ili PVC. Utikači na kablu su monofazni, trofazni i industrijski UKO-UTO. Pored nosača motalice, na bubnju se nalazi ručica koja služi za lakše namotavanje kabla.

   Više o kablovskim motalicama pogledajte ovde: https://www.maktrade.rs/shop/0/01/06/178
    


    

    

   Najnoviji blogovi

   PVC cevi 09.08.2022
   LED plafonjera 02.08.2022