Novi program - PAWBOL proizvodi

pawbol_s.jpg

MAK TRADE GROUP je uspostavio poslovnu saradnju sa poljskom kompanijom PAWBOL Sp, poljskim proizvođačem elektro opreme, široko priznatim na Evropskim tržištima. U PAWBOLU-u ističu svoje prednosti u poslovanju: posedovanje modernih mašina, širok asortiman proizvoda, visok kvalitet i konkurentne cene, brz odgovor na potrebe kupaca i kratko vreme isporuke, profesionalni, iskusni tim koji upravlja kompanijom.

Tokom osvajanja novih proizvoda, kompanija blisko sarađuje sa centrom za inovacije i transfer tehnologija tehničkog Univerziteta u Bielsko Biala. Fokusiranje na razvoj društva i volje da budu konkurentni na tržištu, PAWBOL koristi znanja i iskustva stručnjaka pomenutog tehničkog Univerziteta i sarađuje na polju industrijskog dizajna i koriščenju inovativnih tehnoloških procesa.

U naš prodajni asortiman uvršćeni su PAWBOL razvodni ormani sa pratećom opremom, razvodne kutije, dozne, razni tipovi uvodnika i vezica, glinerice, prenosne lampe, sijalična grla, LED ugradne svetiljke.

Arhiva vesti

Mak Trade Group se trudi da artikli budu prikazani sa ispravnim šiframa, nazivima, opisima, slikama i cenama. Ne možemo garantovati da su sve informacije na sajtu u svakom trenutku ažurne.