Prodajna mesta

pins_in_map.jpg

Da naš izbor bude i Vaš ...

MAK TRADE GROUP je društvo specijalizovano za proizvodnju i prodaju artikala iz oblasti automatike, elektro instalacionog materijala i galanterije, rezervnih delova bele tehnike, tela za osvetljenje i pratećeg pribora.

Veleprodaja je osnovna delatnost privrednog društva. Tokom proteklih godina razvili smo širok asortiman robe sa izuzetno povoljnim cenama i uslovima prodaje. Spektar proizvoda je veoma širok, proizvodni i prodajni program se sastoji od preko 3.000 artikala.

Naša ekspeditivnost je naš adut. Robu isporučujemo odmah po Vašem pozivu, a ukoliko se odlučite za kupovinu u našem prodajnom prostoru, u izložbenom salonu imate izložen deo asortimana što uveliko olakšava vaš izbor pri kupovini. Kompletan uvozni i domaći asortiman možete kupiti po veoma povoljnim cenama kao i uslovima plaćanja.

 

DIREKCIJA - PROIZVODNJA I VELEPRODAJA

Kontakt podaci

011 35.31.700, 011 804.00.44 - [telefoni]

011 35.31.714, 011 804.24.25 - [fax] 

komercijala@maktrade.rs - [e-mail adresa]

 

 


Za sve neophodne informacije pozovite naš sektor komercijale koji će Vam, između ostalog, objasniti namenu i dati detaljne opise određenih artikala. Efikasnost i brzina su naše prednosti koje Vam štede vreme i novac.

 

PRODAVNICA 1

Maloprodaja je delatnost društva koja ima za cilj da krajnjim kupcima po veoma povoljnim cenama i uslovima prodaje, ponudi širok asortiman robe koji smo proteklih godina razvili kroz veleprodaju i proizvodnu delatnost.

Preko puta opštine Zvezdara, u ulici Vojvode Šupljikca br.1 (bivši naziv ulice je Žarka Zrenjanina, nalazi se kod picerije Orao), MAK TRADE GROUP nalazi maloprodajni objekat sa asortimanom artikala iz oblasti elektromaterijala, rasvete, automatike, rezervnih delova bele tehnike i ostalog pratećeg programa.

U nadi da Vas je naša ponuda zainteresovala i da ćete se odlučiti da na jednom mestu odaberete sve što Vam je potrebno, stojimo Vam na raspolaganju svakog radnog dana u nedelji od 08 – 20h, subotom od 08 – 15h.

Kontakt podaci

011 344.90.83, 060 822.22.43 - [telefoni]

011 344.90.82 - [telefon] / [fax]

maktrade.prod1@yahoo.com - [e-mail adresa]

 

 

 

PRODAVNICA 2

Drugi maloprodajni objekat MAK TRADE-a nalazi se u ulici Slavka Miljkovića 39A, u Resniku, gde možete da nas posetite i odaberete iz naše široke palete proizvoda sve što Vam je potrebno za Vašu radionicu, servis, novi objekat ili stan, kuću...

Kontakt podaci

011 804.14.16, 060 822.22.40 - [telefoni] / [fax]

maktrade.prod2@yahoo.com - [e-mail adresa]

MAK TRADE u svojoj ponudi ima čitav niz proizvoda renomiranih, domaćih i svetskih proizvođača koji su vam potrebni za opremanje određenog prostora ili celog objekta: od kablova, provodnika, merne sklopne i regulacione tehnike (sklopke, prekidači, brojila, limitatori, releji…), instalacionog materijala (ormani, utikači, prekidači, automatski osigurači…), telefonskih kablova, utikača, pa sve do rasvete (prigušnice, svetiljke, lampe, reflektori, lusteri, sijalice...).

Maloprodajni objekat u Resniku radi svakog radnog dana u nedelji od 08 – 20h, subotom od 08 – 15h. Rado ćemo razmotriti sve Vaše predloge i želje i pokušati da Vam izađemo u susret.

 

 

 

PRODAVNICA 3

Treći maloprodajni objekat MAK TRADE-a nalazi se u ulici Višnjička 50, opština Palilula, objekat sa asortimanom artikala iz oblasti elektro instalacionog materijala, galanterije, rasvetnih tela i pribora, automatike, rezervnih delova bele tehnike i ostalog pratećeg programa...

Kontakt podaci

011 275.03.97, 060 822.22.13 - [telefoni]

011 275.08.22 - [telefon] / [fax]

maktrade.prod3@yahoo.com - [e-mail adresa]

MAK TRADE u svojoj ponudi ima čitav niz proizvoda renomiranih, domaćih i svetskih proizvođača koji su vam potrebni za opremanje određenog prostora ili celog objekta: od kablova, provodnika, merne sklopne i regulacione tehnike (sklopke, prekidači, brojila, limitatori, releji…), instalacionog materijala (ormani, utikači, prekidači, automatski osigurači…), telefonskih kablova, utikača, pa sve do rasvete i pratećeg pribora (prigušnice, svetiljke, lampe, reflektori, lusteri, sijalice...).

Maloprodajni objekat radi svakog radnog dana u nedelji od 08 – 20h, subotom od 08 – 15h. Rado ćemo razmotriti sve Vaše predloge i želje i pokušati da Vam izađemo u susret.

 

 

 

Posetite nas i uverite se u kvalitet naših proizvoda ...

WEB SHOP:  www.maktrade.rs