O nama

PA271348Emboss_fade.jpg

Društvo MAK TRADE GROUP osnovano je u Resniku, naselju u predgrađu Beograda. Postavljajući pred sobom izazovne ali realne ciljeve, društvo je ostvarivalo zapažene rezultate tokom svih prethodnih godina. Danas MAK TRADE GROUP raspolaže savremenim poslovnim i skladišnim prostorima i sredstvima za manipulaciju i brzu isporuku elektromaterijala, kao i zalihama proizvoda širokog asortimana, kako bi u najkraćem roku udovoljio zahtevima kupaca na srpskom tržištu i ostalim tržištima, kako u okruženju (BiH, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Rumunija, Bugarska, Grčka), tako i u Ruskoj Federaciji.

MAK TRADE GROUP je društvo specijalizovano za proizvodnju i prodaju artikala iz oblasti automatike, elektroinstalacionog materijala i galanterije, rezervnih delova bele tehnike, tela za osvetljenje i pratećeg pribora, grejnih tela, ventilacionih uređaja i opreme. Iz našeg proizvodnog pogona svakodnevno izlaze na stotine proizvoda sa oznakom MTG i M-T: od aspiratora, višenamenskih ventilatora, grejača, razvodnih tabli, automatskih osigurača, višestrukih prenosnih priključnica, motalica, pa sve do priključnih kablova, kalorifera, kupatilskih grejalica i DM sklopki...

 


 

Vođeni idejom da je kupcu neophodno ponuditi proizvod visokog kvaliteta, MAK TRADE GROUP je unapredio svoju organizaciju, poslovno-informativni sistem i sistem kvaliteta ISO 9001:2008, uvođenjem i ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007 standarda.

     
   No. 14306 C / M / SS

Danas, pored inovativnih veština, izvrsnosti, sposobnosti usvajanja novih znanja, dobro promišljenog proizvoda i uslužnog programa, fleksibilne adaptacije na sve veće promene tržišnih uslova i želja klijenata, najviši zahtevi koji se stavljaju pred organizaciju jesu određeni standardi.

Organizacije sa sistemom menadžmenta kvalitetom mogu s lakoćom odgovarati na takve izazove. Sistem usklađen prema potrebama organizacije, oblikuje osnovnu, jedinstvenu komponentu za stvaranje celovitog savremenog sistema upravljanja kroz strukturirane, jasne procese i odgovornosti sa zadatkom ispunjavanja svih zahteva za kvalitetom.

Prednosti implementacije sistema zaštite životne sredine ISO 14001:

- smanjenje negativnih učinaka na životnu sredinu,

- smanjenje rizika od ekoloških katastrofa,

- povećanje sposobnosti brze i efikasne intervencije,

- poboljšani ugled i stvaranje poverenja kod zajednice,

- kompetitivna prednost,

- pravna sigurnost zbog poštovanja zakona o zaštiti životne sredine,

- lakše dobijanje ovlašćenja i dozvola od lokalnih i državnih vlasti,

- poboljšanje vašeg ugleda i ugleda vašeg klijenta,

- bolje korišćenje energije i zaštita voda, pažljivo biranje sirovina i kontrolisanu reciklažu otpada, doprinosi smanjenju troškova i podiže vašu konkurentnost,

- smanjuje se vaš finansijski teret zbog reaktivnih upravljačkih strategija kao što su popravke, čišćenja, plaćanje kazni zbog kršenja zakona,

- poboljšava se kvalitet radnih mesta i moral zaposlenih,

- otvaraju se nove mogućnosti zapošljavanja na tržištima gde je važna ekološka proizvodnja,

- ekološki svesni klijenti poslovaće sa kompanijama poput vaše, jer ističe svoju obavezu prema očuvanju životne sredine.

Prednosti implementacije OHSAS 18001:2007:

- povrede na radnom mestu svodi na minimum;

- pruža zaštitu od mogućih povreda, kako zaposlenima, tako i posetiocima;

- doprinosi spremnosti kompanije da pravovremeno otkloni opasnost;

- usklađuje radne procese kompanije sa zakonskim propisima;

- poboljšava opštu sliku kompanije;

- privlači strane ulagače;

- uliva poverenje korisnicima/kupcima da postoji opredeljenost upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu koja se može dokazati;

- otvara nove tržišne mogućnosti za saradnju sa velikim inostranim preduzećima čiji je jedan od osnovnih ciljeva bezbednost i zdravlje na radu.

 

Mi smo jedan uigran mladi tim. Ljude iz MAK TRADE-a krase: kreativnost, upornost i spremnost da u svakom trenutku pruže odgovor na zahteve kupaca. Ne bavimo se atributima već operišemo isključivo činjenicama. Suština našeg posla nije samo proizvodnja i prodaja već pronalaženje najefikasnijeg puta za ispunjenje želja i potreba kupaca. Cilj našeg poslovanja i rada zaposlenih u MAK TRADE-u je da kupac uvek bude zadovoljan pruženom uslugom i tako ostane veran našoj kompaniji.

Naši planovi za budućnost su jasni: osvajanje novih tehnologija, učvršćivanje dobrih odnosa sa partnerima i širenje tržišta, poštujući principe tržišnog poslovanja i trendove u modernom društvu.

Možda smo mi pravi izbor za Vas?

Naše privredno društvo se izdiže kvalitetom tako da, drugi kažu, uživamo ugled partnera od poverenja, koji se prepoznaje i po širokoj lepezi svojih ponuda. Naša služba je na raspolaganju radnim danima od 08:00 do 16:00 časova. Za hitne slučajeve radimo i 24 časa dnevno.

Dođite i uverite se u sve ovo !