Misija - Vizija

mt_home.jpg

Naši partneri, kupci i poverenje koje nam ukazuju olakšavaju naš napredak. Negujemo kuturu ponašanja koja podrazumeva da kroz komunikaciju saznamo šta je zaista važno uz visok stepen razumevanja i strpljenja.  Radimo najbolje što možemo, osluškujemo potrebe, prilagođavamo se kupcima i trudimo se da budemo bolji. Naši kupci su naš najveći izvor napretka. Insistiramo na kvalitetu i jako vodimo računa o zadovoljstvu korisnika naših usluga i proizvoda. Time gradimo poverenje i pouzdanost već punih 25 godina.


MISIJA

Osnovni zadatak MAK TRADE GROUP je da proizvodi i distribuira  kvalitetne i ekološke proizvode, obezbedi kvalitet života zaposlenih i zadovoljenje društvenih potreba. Svojom, što kvalitetnijom, ponudom proizvoda i usluga potrebno je stvoriti najbolje uslove za kupce. Uz stručne i motivisane radnike pružiti što kvalitetniju uslugu. Rastom i dinamičnim poslovanjem osigurati dobit za kompaniju. Posredstvom naših akcija doprineti poboljšanju kvaliteta života u društvenom i prirodnom okruženju.

Jednostavno, MAK TRADE GROUP treba da bude dobar i pouzdan partner svojim kupcima.


VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti poslovanja, trgovine i proizvodnje, tako i u oblasti življenja i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira. Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Od suštinske važnosti je održanje dinamičkog i stalnog razvoja koji će omogućiti kompaniji da drži korak sa konkurencijom, uz neophodnost stalnog, aktivnog praćenja i fleksibilnog prilagođavanja promenama u poslovnom okruženju.


CILJEVI

Trudimo se da maksimalno ispunimo očekivanja naših korisnika, da kupcima obezbedimo kvalitet, vrednost, dobar izbor i uslugu i trudimo se da u tome budemo istrajni i dosledni.

Ciljevi MAK TRADE GROUP su jasni:

     - Povećanje udela proizvodnje u ukupnom poslovnim aktivnostima,

     - Dugoročna saradnja sa našim kupcima/dobavljačima,

     - Efikasniji način rada i smanjenje troškova ne zanemarujući kvalitet proizvoda,

     - Širok asortiman visokokvalitetnih proizvoda po konkurentnim cenama,

     - Podizanje logistike, usluga i komunikacije na još viši nivo.


TIMSKI RAD

Verujemo da je ključ produktivnosti u zadovoljstvu zaposlenih. Mi smo tim različitih pojedinaca koje karakteriše slična motivacija i konstruktivan pristup prema drugim članovima tima. Zajedno ostvarujemo ciljeve koje je nemoguće ostvariti sam. Ponekada radimo na granicama svojih intelektualnih i fizičkih sposobnosti ali svaki naš rad biva nagrađen željenim znanjem. Cenimo znanje, iskustvo, veštinu i posvećenost naših zaposlenih i upravo je u tome naša snaga.

 

ISKRENOST I ODGOVORNOST

Smatramo da je u poslu kojim se bavimo iskrenost i tansparentnost u poslovnim aktivnostima najbolji način da se zadobije poverenje klijenata. To zahteva visoku posvećenost, prisiljava na ozbiljnost, traži ličnu odgovornost svih.